I samarbeid med Sirkel deler vi i april ut 20 premier på tilfeldige returpunkt i forskjellige BIR-kommuner. Alle som gjenvinner glass- og metallemballasje har mulighet til å vinne! 

For at det skal bli deg må du egentlig bare gjøre som du pleier. Du må skylle og kildesortere glass- og metallemballasjen din hjemme og ta den med på returpunktet i løpet av kampanjeperioden.

Dersom du ikke har så mye glass- og metallemballasje selv, kan du tilby deg å hjelpe bestemor eller en eldre nabo med å gå til returpunktet? Jo oftere du gjenvinner, jo bedre vinnersjanser har du.

Takk til deg som gjenvinner

Hvorfor gjør vi dette? Rett og slett fordi vi ønsker å hylle alle dere hverdagshelter som gjenvinner, og fordi vi ønsker å motivere enda flere til å gjenvinne enda mer.

Tusen takk for innsatsen og lykke til!

Gjenvinn & Vinn er et samarbeid mellom BIR og Sirkel. Sirkel mottar glass- og metallemballasje fra kommuner i hele Norge, til gjenvinningsanlegget på Øra i Fredrikstad. 100 % av utsortert glass- og metallemballasje blir sendt til materialgjenvinning, og gjenoppstår som verdifullt råmateriale for helt nye produkter.