Våren 2022 flyttet vi inn i helt nye og moderne verkstedlokaler på Espehaugen 52B i Bergen. Vi er nå bedre rustet enn noen gang til å tilby gode og konkurransedyktige verkstedtjenester.

Våre verkstedtjenester

Vi er et godkjent bilverksted kategori 3, som innebærer at vi kan utføre alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt over 7 500 kg.  

I hovedsak utfører vi servicer og reparasjoner på renovasjonskjøretøy. I tillegg kan vi også utføre service, reparasjoner og ta EU kontroller på vanlige lastebiler (chassis) , varebiler og ulike anleggsmaskiner.

Vårt spesialfelt er påbygg på renovasjonskjøretøy og er i dag serviceverksted for påbyggleverandører som Geesinknorba, NTM og JOAB.

Vårt tungbilverksted består i dag av 9 mekanikere med god og lang erfaring innenfor påbygg og chassis. I tillegg har vi også ressurser som utfører service og reparasjoner på elektronisk tømmeregistreringssystemer på renovasjonskjøretøy og vi har serviceavtale med Poul Tarp som er leverandør av dette systemet.

Trenger du service eller har problemer med ditt kjøretøy ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan også tilby utleie av renovasjonskjøretøy i perioden ditt kjøretøy er på verksted hos oss. I tillegg kan vi også komme på besøk hos deg og utføre enkel service og reparasjon.

   


Kontaktinfo:

Telefon: +47 902 27 616

Epost: verksted@bir.no   

Åpningstider:

Mandag til torsdag 06:00-21.00

Fredager: 06:00 – 14:30

Lørdag og søndag: Stengt, arbeid på lørdager etter avtale

Endring av åpningstider kan forekomme i helligdagsperioder og felles ferie.