Vi inviterer borettslag, velforeninger, skoler, barnehager og andre til å delta i vår ryddedugnad 8. april til 3. mai. Dette er sjansen til å gjøre det fint i nabolaget og nærmiljøet før festdagene i mai. Bruk påmeldingsskjema nederst på siden.


Steg 1: Meld deg på 

Du finnet påmeldingsskjemaet nederst på denne siden.

Steg 2: Hent sekker og hansker

Sekker og hansker hentes på alle BIRs miljøparker, inkludert miljøbussen i sentrum. Vi gjør oppmerksom på at vi kun har tynne engangshansker å dele ut. Vi anbefaler å helst bruke egne vaskbare arbeidshansker som kan gjenbrukes. Askøy senter har også dette utstyret til utdeling.

Steg 3: Innkall til dugnad

Det er hyggelig og går raskt når flere rydder sammen. Her er en plakat som du kan skrive ut og henge opp på en oppslagstavle. Skriv på tid og sted for dugnaden. Du kan også skrive ut diplom og dele ut til deltagerne etter dugnaden. NB! Av sikkerhetshensyn inkluderer ikke dugnaden bossplukking langs offentlig vei.

Steg 4: Lever dugnadsbosset

Dugnadsboss fra nærmiljøet skal leveres i de grønne vårdugnadssekkene. Ikke bruk svarte bossekker eller strandryddesekker.

Gratis levering til miljøpark
Vi ønsker helst at alle som har mulighet til det, skal levere sekkene selv til en av BIRs miljøparker. Dette er selvsagt gratis når dere viser frem påmeldingsbekreftelsen sendt på e-post. Dersom dere ikke har mulighet til dette, kan du sette dugnadssekkene sammen med bosspannet.

Samler dere store gjenstander som gamle sykler, bildekk, hageavfall eller sand, grus og stein? 
Slikt avfall kan aldri settes frem til bossbilen og må leveres til en miljøpark. Husk at dette gjelder også farlig avfall som oljekanner og elektronikk.

 

OBS! Er dere en barnehage eller skole som ønsker å rydde? Bruk eget påmeldingsskjema her. 

Påmelding til vårdugnad

Levering av avfallet
Dato må være i dugnadsperioden fra 8. april til 3. mai.
Levering av dugnadsboss til miljøpark er gratis. (Nb: Miljøpark ble tidligere kalt gjenvinningsstasjon)


NB! Sekkene må plasseres på et tømmested for bosspann. Skriv inn adressen til dette hentestedet.
Dette må være vanlig hentedag for restavfall på den adressen der sekkene skal hentes .
Kontaktinformasjon