Dette er sjansen til å gjøre det fint i nærmiljøet før festdagene i mai. Bruk påmeldingsskjema nederst på siden.


Steg 1: Meld dere på 

Bruk påmeldingsskjemaet nederst på denne siden.

Steg 2: Hent sekker og hansker

Fra 18. mars kan sekker og hansker hentes hos alle BIRs miljøparker (tidligere kalt gjenvinningsstasjon), inkludert miljøbussen som kjører i sentrum. Vi gjør oppmerksom på at vi kun har tynne engangshansker å dele ut. Vi anbefaler å helst bruke egne vaskbare arbeidshansker som kan gjenbrukes.

Steg 3: Innkall til dugnad

Her er en plakat som du kan skrive ut og henge opp på en oppslagstavle i klasserommet eller på avdelingen. Skriv på tid og sted for dugnaden. Du kan også skrive ut diplom og dele ut til deltagerne etter dugnaden. NB! Av sikkerhetshensyn inkluderer ikke dugnaden bossplukking langs offentlig vei.

Steg 4: Lever dugnadsbosset

Dugnadsboss fra nærmiljøet skal leveres i de grønne vårdugnadssekkene. Ikke bruk svarte bossekker eller strandryddesekker.

Gratis levering på miljøparken
Vi ønsker helst at alle som har mulighet til det, skal levere sekkene selv til en av BIRs miljøparker. Dette er selvsagt gratis når dere viser frem påmeldingsbekreftelsen dere vil motta på e-post. Dersom dere ikke har mulighet til å levere avfallet selv, kan dugnadssekkene settes ut der det andre avfallet hentes på skolen/barnehagen.

Samler dere store gjenstander som gamle sykler, bildekk, hageavfall eller sand, grus og stein? 
Slikt avfall må leveres til en miljøpark. Husk at dette gjelder også farlig avfall som oljekanner og elektronikk. Bossbilen kan ikke ta dette med seg.

 

Påmelding til vårdugnadDato må være innenfor dugnadsperioden 8. april - 3. mai .
Dette må være vanlig hentedag for restavfall på det stedet der sekkene skal hentes .
NB! Sekkene må plasseres på et tømmested for bosspann. Skriv inn adressen til dette hentestedet.
F.eks., BIR Bedrift AS, Ragn-sells, Franzefoss osv.