Informasjon fra BIR Bedrift og Retura Vest

Opprettholdelse av tjenestetilbud i forhold til avfallshåndtering hos våre kunder er definert som samfunnskritisk, og vi har som høyeste prioritet å arbeide for å opprettholde drift så normalt som mulig. Dette gjelder alle våre transportoppdrag, men også mottak og håndtering av avfall.

 
Vi har innført en rekke tiltak for å unngå smittespredning, og ber våre kunder hjelpe oss med dette:

  • Vi gjennomfører ikke fysiske kundemøter, men stiller gjerne på telefon eller videomøte.
  • Sjåfører skal ha minst mulig direktekontakt med kunder og kunder bes om å rengjøre sitt avfallsutstyr.
  • Redusert åpningstid for kunder som leverer avfall selv på Lønningshaugen (07.00-15.00). Dette gjelder for alle kunder som ikke har eget kort. Vi tar ikke imot besøk på vårt anlegg.

 

Meld fra om du ønsker opphold i avfallstjeneste

BIR Bedrift og Retura Vest opprettholder med andre ord drift som normalt. Kunder som har redusert eller stanset drift, og som ønsker opphold i sin avfallstjeneste må melde dette til oss, ellers løper tjenesten i henhold til avtale.

 

Vi har forskjellige typer avtaler med våre kunder som må håndteres etter type:

  • Har du avtale om å bestille henting når nødvendig trenger du ikke foreta deg noe før du ønsker henting.
  • Har du fast avtale om henting av avfall og ønsker å pause denne, send oss en epost.
  • Har du abonnement på tømming av beholder eller har avtale om Bossnett og ønsker pause på denne, send oss en epost.

 

Merk eposten i emnefeltet med "pause av avfallshåndtering" og send den til bedrift@bir.no. Vi gjør oppmerksom på at utstyrsleie vil løpe som normalt.

 

Skulle det oppstå en situasjon hvor vi ikke klarer å gjennomføre våre oppgaver grunnet koronaviruset og en force majeure vil oppstå vil vi sende ut informasjon om dette. Hold deg gjerne oppdatert på våre nettsider og facebooksider.

 

En ekstraordinær situasjon, slik vi er i nå, krever spesiell tenkning og tilnærming. Det eneste sikre er at vi ikke vet hva som skjer og med hvilke konsekvenser. Dilemma kan oppstå, da snakker vi sammen og finner gode løsninger.

Avslutningsvis; vis forsiktighet også privat, det er bra for deg, de nærmeste rundt deg, samfunnet, BIR Bedrift og Retura Vest. Ta gjerne kontakt med oss om det skulle være noe.