Vil du arrangere noe under Gjenbruksuken?

Vi oppfordrer frivillige organisasjoner, næringsliv, offentlige aktører og privatpersoner til å delta med aktiviteter under Gjenbruksuken. Alle aktiviteter innen gjenbruk og bærekraftig forbruk er velkomne!

Påmeldingsfrist
Påmeldingsfrist for å komme med i felles markedsføring av Gjenbruksuken er 16. oktober.

Åpning på Torgallmenningen
I år markeres åpningen av Gjenbruksuken med stands i telt på Torgallmenningen lørdag 18. november kl. 11-16. Husk å søke standplass innen 16. oktober. Ta gjerne kontakt med oss om du har forslag til aktører eller aktiviteter som burde være med denne dagen.

Obs! Det vil ikke være anledning til å selge eller promotere salg av produkter og tjenester som ikke har en direkte kobling til gjenbruk, effektiv ressursbruk, klimakutt, bærekraft og lignende.

Tilskudd til aktiviteter
Bergen kommune deler ut totalt 175 000 kroner til frivillige organisasjoner som gjennomfører arrangementer under Gjenbruksuken. Les mer og søk støtte her.

Kaffekampanje
Vi ønsker kaféer og kiosker velkommen til å bidra under Gjenbruksuken! Gjenbruksukens kaffekampanje går ut på at kunder får rabatt på kaffe ved å ta med medbragt kopp. Dere velger selv beløpet som gis i rabatt. Påmeldte kaféer og kiosker vil bli tatt med i felles markedsføring av Gjenbruksuken. 

Markedsføring
Fullt program vil bli presentert på bir.no/gjenbruksuken og i et hovedarrangement på Facebook. Vi bruker sosiale og redaksjonelle medier til å promotere Gjenbruksuken, og oppfordrer medarrangører til å opprette egne arrangementer og bidra til å skape blest rundt uken. Alle medarrangører vil få tilsendt en materiellpakke med innhold som fritt kan benyttes.

 

Ved spørsmål, ta kontakt på gjenbruksuken@bir.no.