NB! På grunn av koronautbruddet er dette tilbudet stengt inntil videre.

 

Hva kan leveres?

Den mobile gjenvinningstasjonen tar i mot gjenstander som ikke skal kastes i bosspannet, enten på grunn av størrelsen eller innholdet av miljøgifter. Sortér avfallet før du leverer.

Nb! Tilbudet er beregnet for dem som bor i nærområdet til stoppestedene og ikke har bil. Vi oppfordrer alle som kommer kjørende med større mengder avfall om å levere direkte til gjenvinningstasjon, spesielt dersom du har store, tunge ting som vaskemaskiner o.l. 
Kunder med store mengder avfall på tilhenger eller i varebil, vil vanligvist bli henvist til gjenvinningstasjonen i Møllendalsveien som stenger kl. 20.00 på ukedager.

Her er en oversikt over hva du kan levere

Restavfall i sekker (svarte sekker eller de gjennomsiktige til plast), hageavfall og matavfall skal ikke leveres til bilen. 

 

Brukthjørne i bilen

BIR ønsker å tilrettelegge for økt gjenbruk. Brukbare ting som andre kan ha nytte og glede av kan settes i et hjørne i hentebilen. Om du finner noe der som du ønsker å ta med deg hjem, koster det ingenting. Du må likevel betale når du leverer tingene, det er ikke alltid de får et nytt hjem.

Her stopper bilen


Mandager
 15.00 – 19.00
Møhlenpris - mellom fotballbanen
og Vitalitetssenteret

Tirsdager 15.00 – 19.00
Ved Grieghallen mot Nygårdsgaten

Onsdager 15.00 – 19.00
Klosteret ved returpunktet/nedkastene til bossnettet

Torsdager 15.00 – 19.00
Sandviken - i Martin Vahls gate ved Meyermarken

Lørdager
Damsgårdsveien 52  10.00 - 12.00 
Nøstetorget 13.00 – 15.00

IKKE PÅ OFFENTLIGE FRIDAGER

 

 

For å kontakte bilen, ring: 417 94 225. Telefonen besvares fra klokken 14.00.