Gi noe umoderne eller slitt ny verdi og del bilde av det du har laget på Instagram. Konkurransen varer helt til 7. september 2020.

Konkurransen arrangeres av BIR og Bergen kommune og er åpen for alle som bor i en BIR-kommune. Alt du trenger å gjøre er å laste opp ditt bilde på Instagram med emneordet #redesignprisen2020 for å delta. Vi gjør oppmerksom på at bilder fra Instagram-kontoer som er merket som private, dessverre ikke blir synlige i konkurransen. Frist for innsendelse av bidrag er 7. september 2020 og premien er 10 000 kroner.


Slik deltar du:
• Vi vil gjerne se hvordan bidraget så ut før det ble redesignet, så last gjerne opp bilde av det også.
• Merk bildet med emneknaggen #redesignprisen2020 og husk åpen profil.
• Tag innlegget med @BIRrenovasjon
• Vinneren kåres etter 7. september 2020


Konkurransevilkår
BIR og Bergen kommune forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i konkurransen på Instagram, på Facebook og på nettstedene til arrangørene. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt. BIR og Bergen kommune forbeholder seg retten til å avlyse konkurransen eller redusere premiene, dersom det skulle vise seg at det ikke mottas et tilstrekkelig antall bilder, eller hvis bildene ikke dekker det angitte formålet med konkurransen.Deltagere under 18 år må ha samtykke fra foresatt for å motta premien. Ved å merke et bilde med #redesignprisen2020 via Instagram er man med i konkurransen, og aksepterer vilkårene over. Denne konkurransen er ikke sponset, støttet, administrert eller på noen måte knyttet til Instagram.

 

Om du ikke har en profil på Instagram, kan bilder lastes opp under her:

Last opp bilder

(valgfritt)