BIR logo Tekststørrelse A A A | BIR logo English| Kontakt oss| Selskaper i BIR| Ledige stillinger| Avfallsløsninger| Presse |
 Kundesenter  for husholdning: 815 33 030
 Kundesenter  for næring: 55 27 70 50
   OM BIR-KONSERNET
   DATTERSELSKAP
   BIRS ANLEGG
   INFORMASJONSMATERIELL
   PRESSE
Du er her: Skip Navigation LinksBIR.no > BIR-konsernet > Våre kjerneverdier: SMIL 
 
Våre kjerneverdier: SMIL 
   
BIRs kjerneverdier danner tilsammen ordet SMIL. De skal hjelpe oss til å ta små og store beslutninger i hverdagen og til å nå visjonen vår: Vestlendingenes egen miljøbedrift. 
Våre kjerneverdier er:
S
uperpålitelig
Miljøpådriver
Imøtekommende
Lagspiller


Betydningen av kjerneverdiene
Superpålitelig
Det handler ikke bare om å holde det du lover – men også det andre i BIR lover. Det handler om å gjøre det lille ekstra, om å kommunisere tydelig og være i forkant. Vi skal være til å stole på.

Miljøpådriver
Som miljøpådrivere holder vi oss oppdatert på nye og effektive løsninger som bidrar positivt til miljøet og utvikler tilbudet i tråd med kundenes behov. Ingen skal kunne mer enn oss når det gjelder gjenvinning og miljø. Denne kunnskapen deler vi raust med både kollegaer og kunder.

Imøtekommende
Det handler om å lytte før vi snakker. Når vi lytter er vi bedre i stand til å tilby de rette løsningene. Vi respekterer at det finnes forskjellige meninger. Vi er åpen for innspill og leter etter de gode løsningene for både miljøet, kollegene, kundene og bedriften.
Lagspiller
Vi i BIR er på samme lag. Men like viktig: Vi er på lag med kundene våre. Vi jobber sammen for en god sak!  For å kunne fungere godt sammen som lag må vi være flinke til å dele kunnskap og informasjon som kan bidra til at andre kan gjøre jobben sin bedre. Vi spiller hverandre gode og har fokus på sluttresultatet, ikke hvem som gjorde hva.

 

Sammen for en god sak!
Som ett av mange tiltak for å nå visjonen
har vi laget et slagord, som heter Sammen for en god sak. Vi kan nemlig ikke klare å bli Vestlendingenes egen miljøbedrift alene. I alle BIR-selskapene jobber vi for å finne de gode miljø- og avfallsløsningene for kundene våre. Resultatet blir at alle jobber sammen for en god sak – et bedre miljø!

 
   
   
    Print     Mail

Relatert informasjon

Kontakt oss | Telefon: 815 33 030 | Faks: 55277701

Besøkadresse: Conrad Mohrs veg 15

Postadresse: BIR AS, Postboks 6004, 5892 Bergen